Zakaj je pri nakupu nepremičnine premišljena izbira lokacije ključna?

Lokacija vpliva na kakovost življenja in rast vrednosti nepremičnine. Preberite, zakaj je Naselje Rakovnik, na obrobju narave, z lahkim dostop do pomembne infrastrukture in le 8 km iz Ljubljane, prava izbira za vas!

Ko razmišljamo o novem domovanju, se odločamo na podlagi številnih dejavnikov, med katerimi je tudi lokacija. Pa ji damo dovolj teže? Razmišljati je treba o naših prioritetah danes in čez 10 let, saj je lokacija edini segment, ki ga pri nakupu nepremičnine ni moč spremeniti.
Pri izbiri lokacije so ključni naslednji vidiki: bližina šole/službe, transporta, lokalne infrastrukture in bližina narave oz rekreacijskih površin.

Naselje Rakovnik vam omogoča vse to in še več!
Naselje Rakovnik se nahaja v občini Medvode, ki ima bogato naravno in kulturno dediščino. Številni gradovi, cerkve ter kapelice so rezultat pestre zgodovine, ki sega v 10. stoletje, ko so bile Medvode prvič omenjene. Skupaj z naravno razgibanostjo omogoča prebivalcem neskončne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa v vseh letnih časih (sankanje, smučanje, kopanje, rafting, ribolov, pohodništvo …):

Naravno kopališče Sora,
Zbiljsko jezero,
Trbojsko jezero,
Polhograjski dolomiti,
Osolnik,
Cerkvi Sv. Jakoba nad Medvodami,
Starem gradu Smlednik,
Igrišče za golf Smlednik, …

V bližini se nahajata dve šoli in dva vrtca, avtobusna postaja linije LPP in vsa ključna infrastruktura (pošta, knjižnica, zdravstveni dom, trgovine). Preberite si več o lokaciji >>

Zbudite se z razgledom na Kamniško Savinjske alpe in užijte resnično kvaliteto življenja >>